Om Qelso

Historia

Hunddagis Jägersro är en fortsättning på Hamnpaviljongens hunddagis i Malmö. Vi flyttade från hamnen i Malmö ut till våra nuvarande lokaler på Fredriksbergs gård våren 2003 och bytte samtidigt namn till Hunddagis Jägersro.

Den 1 januari 2015 övergick vi till aktiebolag under namnet Qelso AB.

Vi driver vårt dagis under parollen ”vårda men inte dressera”. Hundarna ska få vara hundar och ha roligt på dagis. Därför använder vi aldrig munkorg eller citronhalsband och hundarna är heller aldrig bundna i sina boxar.

Daniella,-Elvis-mfl
Dacke-o-Akila

Rastgårdar

Vi har 8 stora rastgårdar och 6 mellanstora rastgårdar i vilka hundarna är ute i så mycket vädret tillåter. Självklart promenerar vi med hundarna i området.

Alla hundar som vistas på vårt dagis måste vara vaccinerade och behandlas i förebyggande syfte mot loppor och annan ohyra.

Vår policy är att endast ta emot hundar som passar in i verksamheten och med övriga hundar på dagiset. Bedömning görs från hund till hund och beror av vilka platser som finns lediga för tillfället. Tillgång på platser förändras månadsvis.

Vi följer strikt Länsstyrelsens och Jordbruksverkets bestämmelser om storlek på hund och box, detsamma gäller rastgårdar.

Personal

Vi är 15 hundtokiga anställda som arbetar på dagiset. Alla har innan anställning arbetstränat eller praktiserat hos oss. De flesta har hund själva och ägnar stor del av sin fritid som till exempel, utställningar eller olika former av hundträning.

Vi arbetar för att alla hundar hos oss ska ha en så bra dag som möjligt.

Daniella, vår arbetsledare, har hand om praoelever från de skolor vi samarbetar med och det dagliga arbetet på dagiset.

Sabina och flattarna

Omdömen

Husse och matte säger

Besök oss

Fredriksbergs gård, Djurhagegatan, 213 76 Malmö

Våra tider

MÅN – FRE: 06.30 – 18.20
LÖR -SÖN: Stängt

Kontakt info

Telefon: 076-949 38 95
E-post: qelso@hotmail.com

Följ oss