• Du når oss på telefon: 040-97 86 60
Hunddagis
Vi skapar trygghet för din kära vän

Vi välkomnar alla hundar från 4 månaders ålder till vårt dagis. Även löptikar är välkomna då vi har en separat löptikavdelning. Vi har också en småhundsavdelning med egen rasthage. De krav vi ställer på din hund är att den är DHPP och KC vaccinerad och att den inte är aggressiv mot människor samt givetvis försäkrad.

Hundarna rastas med promenader eller leker i rasthagar på förmiddagen. Mellan kl 11.30-13 är det vila och eventuell lunch. På eftermiddagen är det åter promenader alternativt hagar. Vi släpper aldrig hundarna lösa utanför hagarna. Under en dagisdag rastas hundarna 3-4 gånger, valpar, unghundar och seniorer fler gånger vid behov. Dagiset förfogar över 14 rasthagar av varierande storlek.

Om olyckan är framme åker vi till djursjukhuset eller tillkallar dagisets veterinär M Fork, givetvis försöker vi kontakta ägaren först.

Vi tillhandahåller korgar och filtar till alla hundar på dagiset. Dessa tvättas regelbundet. Soffor eller liknande förekommer inte för att undvika kvalster. Anläggningen är givetvis godkänd av Länsstyrelsen.

Sabina och flattarna
Qelso-footer