Hunddagis

Hunddagis

Välkommen till Qelso​

Vi välkomnar alla hundar från 4 månaders ålder till vårt dagis. Även löptikar är välkomna då vi har en separat löptikavdelning. Vi har också en småhundsavdelning med egen rasthage. De krav vi ställer på din hund är att den är DHPP och KC vaccinerad och att den inte är aggressiv mot människor samt givetvis försäkrad.

Vi tillhandahåller korgar och filtar till alla hundar på dagiset. Dessa tvättas regelbundet. Soffor eller liknande förekommer inte för att undvika kvalster. Anläggningen är givetvis godkänd av Länsstyrelsen.

Dacke-o-Akila

Aktivitet

Hundarna rastas med promenader eller leker i rasthagar på förmiddagen. Mellan kl 11.30-13 är det vila och eventuell lunch. På eftermiddagen är det åter promenader alternativt hagar. Vi släpper aldrig hundarna lösa utanför hagarna. Under en dagisdag rastas hundarna 2-3 gånger, valpar, unghundar och seniorer fler gånger vid behov. Dagiset förfogar över 14 rasthagar av varierande storlek.

Viktigt att veta​

Om olyckan är framme åker vi till djursjukhuset eller tillkallar dagisets veterinär M Fork, givetvis försöker vi kontakta ägaren först.

Bosse-2-Lemmy-och-Denise

Öppettider

Dagiset öppnar 06.30 och stänger 18.20. Vi har inte öppet lördag och söndag ej heller aftnar och stora högtider.

Vi har en ”öppen verksamhet” vilket innebär att ägarna själva lämnar och hämtar sina hundar inne på dagiset. Detta även för att ni ska se hur hundarna har det och kunna prata med personalen.

Dagisavgift för hundar under 45 cm i mankhöjd

  • Dagisplats heltid 3350 kr /mån
  • Dagisplats per dag 300 kr /dag

    Faktureras månadsvis i efterskott

Dagisavgift för hundar från 45 cm i mankhöjd

  • Dagisplats heltid 3550 kr /mån
  • Dagisplats per dag 300 kr /dag

    Faktureras månadsvis i efterskott

Kloklippning

Omdömen

Husse och matte säger

Besök oss

Fredriksbergs gård, Djurhagegatan, 213 76 Malmö

Våra tider

MÅN – FRE: 06.30 – 18.20
LÖR -SÖN: Stängt

Kontakt info

Telefon: 076-949 38 95
E-post: qelso@hotmail.com

Följ oss