• Du når oss på telefon: 040-97 86 60
Om Oss
lite historia om Qelso

Hunddagis Jägersro är en fortsättning på Hamnpaviljongens hunddagis i Malmö. Vi flyttade från hamnen i Malmö ut till våra nuvarande lokaler på Fredriksbergs gård våren 2003 och bytte samtidigt namn till Hunddagis Jägersro.

Den 1 januari 2015 övergick vi till aktiebolag under namnet Qelso AB.

Vi driver vårt dagis under parollen ”vårda men inte dressera”. Hundarna ska få vara hundar och ha roligt på dagis. Därför använder vi aldrig munkorg eller citronhalsband och hundarna är heller aldrig bundna i sina boxar.

Vi har 8 stora rastgårdar och 6 mellanstora rastgårdar i vilka hundarna är ute i så mycket vädret tillåter. Självklart promenerar vi med hundarna i området.

Alla hundar som vistas på vårt dagis måste vara vaccinerade och behandlas i förebyggande syfte mot loppor och annan ohyra.

Vår policy är att endast ta emot hundar som passar in i verksamheten och med övriga hundar på dagiset. Bedömning görs från hund till hund och beror av vilka platser som finns lediga för tillfället. Tillgång på platser förändras månadsvis.

Under vår öppettid 6.30-18.20 är dagiset alltid bemannat.

Vi följer strikt Länsstyrelsens och Jordbruksverkets bestämmelser om storlek på hund och box, detsamma gäller rastgårdar.

Qelso-footer