Välkommen till Hunddagis Jägersro

Om oss

Hunddagis Jägersro är en fortsättning på Hamnpaviljongens hunddagis i Malmö. Vi flyttade från hamnen i Malmö ut till våra nuvarande lokaler på Fredriksbergs gård våren 2003 och bytte samtidigt namn till Hunddagis Jägersro. Den 1 januari 2016 övergick vi till aktiebolag under namnet Qelso AB.


Vi driver vårt dagis under parollen "vårda men inte dressera". Hundarna ska få vara hundar och ha roligt på dagis. Därför använder vi aldrig munkorg eller citronhalsband och hundarna är heller aldrig bundna i sina boxar.
Vi har 8 stora rastgårdar och 6 mellanstora rastgårdar i vilka hundarna är ute i så mycket vädret tillåter. Självklart promenerar vi med hundarna i området. Vi går aldrig med mer än två hundar åt gången och använder ofta magkoppel.

Alla hundar som vistas på vårt dagis måste vara vaccinerade (utöver ordinarie vaccinationsprogram) med Nobivac KC mot kennelhosta. Det ges som näsdroppar av veterinär och ska ges årligen.

Vår policy är att endast ta emot hundar som passar in i verksamheten och med övriga hundar på dagiset. Våra hundägare har uttryckt önskemål om att inte ha sk kamphundar på dagiset och detta följer vi. Tillgång på platser förändras månadsvis.

Under vår öppettid 6.30-18.20 är dagiset alltid bemannat.

Lediga platser

För närvarande har vi platser för hundar under 50 cm.Vi följer strikt Länsstyrelsens och Jordbruksverkets bestämmelser om storlek på hund och box, detsamma gäller rastgårdar.

.

.

test

test

ssssss

sssss